Obaveštenje o privatnosti i kolačićima

Naš sajt pejovicdental.rs (sajtom upravlja STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PEJOVIĆ DENTAL BEOGRAD) vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu očuvanja privatnosti svih posetilaca sajta i zaštiti svih ličnih informacija. Prikazom informacija o privatnosti i informacija o kolačićima opisuje se način na koji se Vaši podaci prikupljaju i koriste kada posetite ili postavite upit na našem sajtu pejovicdental.rs (u daljem tekstu “Sajt”). Korišćenjem našeg sajta i slanjem Vaših ličnih podataka potvrđujete da ste saglasni sa politikom privatnosti sajta i kolačićima. Svako lice koje poseti sajt se u daljem tekstu naziva "Korisnikom".


Lični podaci

Vaše lične, identifikacione podatke, kao što su ime i prezime, broj telefona i email adresa, sajt prikuplja kako bi se odgovorilo na Vaš postavljeni upit, personalizovala usluga ili obradio neki od Vaših zahteva. Ovi podaci se dobijaju isključivo uz saglasnost posetioca sajta, odnosno popunjavanjem kontakt forme za postavljanje pitanja. Ovi podaci ni na koji način neće biti zloupotrebljeni. Pristup podacima ima administracija sajta kako bi bila u mogućnosti da odgovori na Vaš upit ili zahtev.


Privatnost dece

Ako ste maloletno lice, obezbedite dozvolu roditelja ili staratelja pre nego što nam pošaljete ikakve lične podatke. Korisnicima koji nemaju pomenutu saglasnost nije dozvoljeno da nam šalju svoje lične informacije.


Informacije o Vašem korišćenju sajta

Kada korisnik pristupi sajtu, prikupljaju se tehničke informacije koje se ne upotrebljavaju za identifikaciju korisnika. Informacije koje se automatski prikupljaju mogu se odnositi na veb pregledač, veb pretraživač, IP adresu, tip uređaja sa koga pristupate sajtu i sl. Kolačići su tekstualni fajlovi koje hard disk privremeno čuva, a služe za prepoznavanje uređaja prilikom ponovne posete sajtu i korišćenju podataka kolačića. Podaci koji se prikupljaju na ovaj način koriste se radi poboljšanja usluge, rada sajta kao i za personalizaciju usluge korisnicima. Naša želja je da Vam pružimo najbolje korisničko iskustvo i u potpunosti ispunimo Vaša očekivanja i potrebe.

Kolačići koji se koriste na sajtu

Koriste se kako bi se prikupili i analizirali podaci o posećenosti veb sajta radi njegovog unapređenja i u marketinške svrhe. Imate mogućnost da odbacite odnosno blokirate određene kolačiće izmenom podešavanja u Vašem veb pregledaču (potražite uputsvo za svoj pregledač).


Izmena politike privatnosti

Sajt ima pravo na izmenu politike privatnosti. Izmena će biti objavljena na ovoj stranici, kao i datum ažuriranja. Ova verzija politike privatnosti je ažurirana 22. januara 2021. godine.


Kontakt podaci

Ukoliko imate pitanja u vezi politike privatnosti ili načinom poslovanja ovog sajta kontaktirajte nas putem email-a office@pejovicdental.rs

Vaš Pejović Dental Tim